fbpx

Termeni și Condiții

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.atelieruldeeroi.com implică acceptarea Termenilor şi Condiţiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, vă recomandăm să citiţi cu atenţie această secţiune.

 

Despre noi

Site-ul www.atelieruldeeroi.com este administrat de SC ATELIERUL DE EROI SRL, cu sediul în Brașov, înregistrată la Registrul Comerţului cu J8/640/2017, CUI 37273328 şi are calitatea de vânzător al bunurilor şi serviciilor oferite.

Cont IBAN: RO64BTRLRONCRT0291965401, Banca Transilvania

E-mail: contact@atelieruldeeroi.com

Telefon: 0775.399.068

Adresa: Mun. Brașov, str. Col. Ion Buzoianu, nr. 61, ap. 2, jud. Brașov.

 

Termeni importanţi

Prin Comandă se inţelege acel document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile şi Serviciile, iar Cumpărătorul acceptă să le primească şi să le plătească.

Contractul este Comanda care a fost confirmată de către Vânzător.

Drepturile de proprietate Intelectuală (în cele ce urmează, DPI) sunt toate acele drepturi imateriale, precum know-how-ul, dreptul de autor şi drepturile conexe, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate şi înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificaţiile sunt toate acele specificaţii şi/sau descrieri ale Bunurilor şi Serviciilor aşa cum sunt precizate în Comandă.

 

Comanda şi plata

Puteţi comanda bunurile şi serviciile noastre, atât online, utilizând coşul de cumpărături, cât şi telefonic sau prin e-mail. Pentru a avea acces la produsele noastre, trebuie să vă înregistraţi pe site-ul nostru şi să ne oferiţi toate informaţiile necesare întocmirii facturii fiscale.

Plata produselor şi serviciilor se poate face online, cu cardul, prin intermediul procesatorului de plăţi Stripe sau ramburs, prin achitarea în numerar a contravalorii comenzii către curierul care o livrează.

 

Livrarea

Cheltuielile de expediţie sunt separate şi nu se regăsesc în preţul afişat în dreptul cărţilor de pe site-ul nostru. Coletul este expediat prin intermediul uneia dintre firmele de curierat cu care colaborăm. Din momentul predării coletului către firma de curierat, responsabilitatea şi riscurile cad în sarcina acesteia. 

 

Condiții de Retur

Pentru că suntem atenţi la nevoile dumneavoastră, în cazul în care vă răzgândiţi şi doriţi să renunţaţi la produsul pe care l-aţi cumparat, ne puteţi anunţa în scris oricând din momentul plasării comenzii până în momentul trimiterii cărții /cărților la tipografie, de obicei în fiecare zi de sâmbătă la ora 12:00. Fiecare comanda va fi trimisă către client în formă electronică înainte de printare, pentru confirmarea formei finale, apoi va fi trimisă spre printare. După confirmarea formei finale și trimiterea la tipografie, comenzile nu mai pot fi anulate întrucât fiecare carte este unicat și se adresează exclusiv persoanei pentru care a fost personalizată.

Potrivit OUG nr 34/2014, art. 16, lit. c)

„Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele: 

 c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;”

 

Conţinut şi Drepturi de Autor

Numele site-ului www.atelieruldeeroi.com  şi însemnele grafice afişate aici sunt mărci înregistrate ce aparţin SC ATELIERUL DE EROI SRL şi nu pot fi folosite sau copiate fară acordul scris al proprietarului.

Conţinutul site-uluiwww.atelieruldeeroi.com (texte, imagini, elemente de grafică web, elemente grafice, scripturi etc.) este proprietatea SC ATELIERUL DE EROI SRL şi a partenerilor şi furnizorilor acestuia, fiind protejat de Legea drepturilor de autor şi de alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Puteţi reproduce sau utiliza fragmente de text sau elemente grafice prezente pe site numai dacă ne cereţi, în prealabil, acordul scris pentru a o face.

Pe cât posibil, vom încerca să moderăm conţinutul şi forma comentariilor utilizatorilor, dar nu ne asumăm responsabilitatea pentru acestea. Ca atare, pentru a nu fi excluşi din comunitatea noastră, vă rugăm să urmaţi regulile uzuale de bună cuviinţă, păstrând un limbaj decent, lipsit de injurii sau atacuri la persoană.

 

Reduceri

Reducerile care se regăsesc pe site sunt stabilite numai de către  www.atelieruldeeroi.com, iar preţul de cumpărare este cel afişat în momentul lansării comenzii, fiind actualizat în fiecare zi. În principiu, discount-urile, reducerile şi promoţiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se păstrează reducerea cu valoarea cea mai mare. Promoţiile prezente pe site sunt valabile în limita stocului disponibil.

 

Litigii şi forţă majoră

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, aţi luat la cunoştinţă faptul că Termenii şi Condiţiile de mai sus cad sub incidenţa legilor române, ce guvernează şi orice potenţial litigiu apărut între dumneavoastră şi SC ATELIERUL DE EROI SRL. În cazul unor eventuale conflicte, vom încerca mai întâi să rezolvăm problema pe cale amiabilă, iar dacă nu reuşim în maximum 30 de zile (ceea ce sperăm că nu va fi cazul), vom fi obligaţi, în conformitate cu legislaţia în vigoare, să apelăm la instanţele de judecată competente.

Forţa majoră exonerează părţile implicate de răspunderea pentru nerespectarea obligaţiilor contractuale.

 

Alte precizări

În cazul în care nu ne furnizaţi informaţii corecte pentru întocmirea facturii, livrarea poate fi anulată sau decalată cu 5 zile.

După ce aţi condirmat forma finală a cărții comandate iar aceasta a fost trimisă la tipografie sau după ce ați primit e-mailul / mesajul de confirmare a livrării coletului dumneavoastră, comanda nu mai poate fi anulată. Pe de altă parte, ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă şi a denunţa unilateral contractul în urma unei notificări prealabile, acţiune pentru care niciuna dintre părţi nu poate pretinde daune.

Lansarea comenzii reprezintă acceptarea integrală a Termenilor şi Condiţiilor de mai sus, care echivalează cu un contract valabil încheiat.

Introducere

Sunteți informat că datele personale ale clienților noștri vor fi procesate în conformitate cu principiile transparenței, limitării scopului, minimizării datelor, exactității, integrității și confidențialității, precum și respectând toate celelalte obligații și garanții prevăzute în Regulamentul UE 2016 / 679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Informații generale:

 1. Cine este responsabil pentru prelucrarea datelor dumneavoastră?
 2. În ce scopuri prelucrăm datele dvs. și cu ce legitimitate?
 3. Ce categorii de date prelucrăm și de unde obținem aceste date?
 4. La cine merg datele dvs. și cum le stocăm?
 5. Cât timp păstrăm datele dvs.?
 6. Care sunt drepturile dvs. și cum le puteți exercita?
 7. Modificări ale politicii de confidențialitate.

 1. Cine este responsabil pentru prelucrarea datelor dumneavoastră?
  Responsabilul cu prelucrarea datelor este firma SC ATELIERUL DE EROI SRL, cu sediul social în Brașov, strada Col. I. Buzoianu, nr. 61, ap. 2, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J08/640/2017, cod unic de înregistrare nr. 37273328, reprezentată prin Claudia Gabriela Serbu, cu funcția de administrator, adresa de e-mail atelieruldeeroi@gmail.com.
 2. În ce scopuri prelucrăm datele dvs. și cu ce legitimitate?
  Informațiile pe care ni le furnizați prin intermediul site-ului web pot varia în funcție de serviciile pe care le solicitați sau de acțiunile pe care ni le-ați autorizat în mod explicit. În general, putem prelucra datele dvs. în următoarele scopuri:
  2.1. Pentru a furniza și livra serviciul solicitat, care este publicarea și comercializarea cărților personalizate și pentru a gestiona relația noastră contractuală cu dvs. Baza legitimă în acest scop este relația contractuală dintre Client/Cumpărător și Companie/Vânzător.
  2.2. Pentru a vă trimite mesaje promoționale despre cărți personalizate și altele asemenea prin e-mail. Cu toate acestea, vă puteți opune trimiterii acestor mesaje în orice moment, dezabonându-vă de la e-mail-urile promoționale. Baza legitimă în acest scop este relația contractuală dintre Client/Cumpărător și Companie/Vânzător și consimțământul pe care acesta l-a dat.
  2.3. Facturarea serviciilor noastre. Baza legitimă în acest scop este relația contractuală dintre Client/Cumpărător și Companie/Vânzător.
 3. Ce categorii de date prelucrăm și de unde obținem aceste date?
  Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt datele de identificare pe care ni le oferiți direct, fie prin intermediul formularului de comandă care poate fi găsit pe site-ul nostru web în momentul plasării unei comenzi, fie prin alte mijloace, cum ar fi, de exemplu, întrebări sau reclamații adresate serviciului nostru de suport al clienților.
  Datele personale prelucrate includ următoarele categorii: Date de identificare: numele complet, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon, datele de livrare, datele de facturare, numele introdus pentru personalizare.
  În orice caz, Compania/Vânzătorul nu își asumă nicio responsabilitate pentru utilizarea de date false, inexacte, incomplete sau învechite furnizate de Client/Cumpărător.
 4. La cine merg datele dvs. și cum le stocăm?
  4.1. Destinatari: datele pe care ni le oferiți vor fi transmise, doar în scopul îndeplinirii obligațiilor contactuale, colaboratorilor noștri și anume: companiilor de livrare, procesatorului de plăți online și serviciului de online marketing. Datele colectate nu vor fi transmise niciunei alte terțe părți, cu excepția autorităților, judecătorilor, instanțelor și forțelor de securitate în cazurile în care există o obligație legală de a le furniza.
  4.2.  Procesatori: pentru a îndeplini anumite funcții necesare pentru furnizarea serviciului Companiei/Vânzătorului, datele dvs. personale pot fi prelucrate de către terți care acționează ca procesatori, care sunt obligați contractual să își îndeplinească obligațiile legale în calitate de procesatori, pentru a asigura confidențialitatea și secretul informațiilor.
  4.3. Transferuri internaționale: datele pe care le compilăm despre dvs. sunt stocate în Spațiul Economic European („SEE”), deși pot fi, de asemenea, transferate și procesate într-o țară din afara SEE, sub modelul „cloud storage”(stocare cloud). Sunteți informat că orice transfer în afara SEE va fi către companii care sunt membre ale scutului de confidențialitate UE-SUA și vă asigură un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.
 5. Cât timp păstrăm datele dvs.?
  Datele furnizate vor fi păstrate atât timp cât durează relația contractuală cu clientul/cumpărătorul. Când datele dvs. vor înceta să fie necesare în scopul pentru care au fost adunate, acestea vor fi blocate și vor rămâne disponibile numai la cerere de către judecători și instanțe, sau de alte autorități competente în perioada necesară pentru a se conforma obligațiilor legale și, odată acest timp a trecut, acestea vor fi șterse complet.
 6. Care sunt drepturile dvs. și cum le puteți exercita?
  Normele noastre de protecție a datelor vă oferă o serie de drepturi cu privire la prelucrarea datelor implicate în serviciile noastre, care pot fi rezumate după cum urmează:
  6.1. Dreptul de acces: dreptul să știți ce tip de date procesăm despre dumneavoastră.
  6.2. Dreptul la corecție: posibilitatea de a solicita modificarea datelor dvs., deoarece acestea sunt inexacte sau false.
  6.3. Drept de ștergere: solicitarea ștergerii datelor dvs. atunci când procesarea nu mai este necesară.
  6.4. Dreptul de limitare: marcarea datelor cu caracter personal stocate pentru a limita prelucrarea acestora în viitor.
  6.5. Dreptul la obiecție: solicitarea încetării trimiterii de mesaje comerciale.
  6.6. Dreptul de portabilitate: acest lucru permite persoanei în cauză să primească datele sale personale într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit mecanic pentru a le transfera, copia sau transmite către o altă parte responsabilă.
  6.7. Dreptul de a retrage consimțământul. Puteți retrage consimțământul pe care l-ați dat scriind la adresa de e-mail atelieruldeeroi@gmail.com. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa atelieruldeeroi@gmail.com.
  6.8. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate.
  6.9. Dreptul de a face o reclamație unui organism de supraveghere. În continuare, sunteți informat că puteți solicita ca drepturile dvs. să fie protejate de către autoritatea competentă
  6.10. Dreptul de a se adresa justiției.
  6.11. Exercitarea acestor drepturi. Compania garantează că a luat măsurile necesare pentru a asigura exercitarea acestor drepturi în mod gratuit. Mai mult, pentru a exercita drepturile, trebuie să ne scrieți la adresa de e-mail atelieruldeeroi@gmail.com, specificând ce drept doriți să vă exercitați.
 7. Modificări ale politicii de confidențialitate.
  Politica noastră de confidențialitate se poate modifica periodic. Cea mai recentă versiune a Politicii noastre de confidențialitate poate fi găsită pe site-ul nostru web

Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor
ro_RO
×